Udskæring af kalvekød - Vejledende liste. Flg.
udskæringer er-/kan være i parteringen. |
Nr.: |
Udskæring: |
Antal: |
|
1 |
Højrebskoteletter |
|
|
2 |
Højrebssteg |
|
|
3 |
Osso Buko |
|
|
4 |
Entrecotes |
|
|
5 |
Wienerschnitzler |
|
|
6 |
Roastbeef |
|
|
7 |
Engelsk bøf |
|
|
8 |
Mørbrad bøf |
|
|
9 |
Mørbrad |
|
|
10 |
Skært kød |
|
|
11 |
Tyndsteg |
|
|
12 |
Tyndstegskoteletter |
|
|
13 |
Tyksteg |
|
|
14 |
Tykstegskoteletter |
|
|
15 |
Minutbøffer |
|
|
16 |
Bovsteaks |
|
|
17 |
Bovsteg |
|
|
18 |
Tykkam |
|
|
19 |
Bryst (Koges eller
steges i jerngryde) |
|
|
20 |
Tværreb.
(Koges eller steges i jerngryde ligesom bryst, kan også forkoges og marineres
til grill). |
|
|
21 |
Cuvette |
|
|
22 |
Culotte |
|
|
23 |
Hakket kød. |
|
|
|
|
|
|
|
|